Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Chris MacDonald fyrede op under de ældre til temadag

17. november 2017

Medborgersalen var fyldt til bristepunktet torsdag eftermiddag den 16. november, hvor Sundhedscentret i samarbejde med en række af kommunens foreninger havde inviteret til bevægelses- og aktivitetsmesse.

Sundheds- og helseguru Chris MacDonald var bragt ind til at skyde messen godt i gang, og han indtog den store scene i Medborgersalen på sin vanlige energiske facon. Her fortalte han om at vælge de sunde madvaner til og gav gode råd til, hvordan man får dyrket motion – også i ældrelivet.

Anden del af dagen foregik i kælderen, hvor deltagerne var inviteret til at høre om og prøve en lang række fritids- og aktivitetstilbud fra kommunens foreninger: Fra foreningen FORA, der fortalte om afspænding og kropsbevidsthed til senior volley og motionszumba, som fik mange af deltagerne ud på gulvet. 

Temadagen blev gennemført som en del af Ældreliv Hvidovre. Du kan læse mere om kommunens tilbud til ældre og seniorer på www.sundhedscentret.hvidovre.dk og her på kommunens hjemmeside.