Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Spiloppen blev indviet i flot solskin

30. oktober 2017

Huset var godt fyldt, da dagplejere, forældre og andre samarbejdspartnere mandag formiddag var mødt frem for at indvie den nye legestue Spiloppen. 

En håndfuld dagplejere med deres børnegrupper satte stemningen med en fællessang, og de fremmødte blev budt på boller og grøntsagsstænger i dagens anledning. 

- Helt fra vi er små, gør vi vores erfaringer ved at prøve os frem, og Spiloppen er indrettet til, at børn og voksne kan bruge kroppen og sanserne, sagde borgmester Helle Adelborg bl.a. i sin tale, inden hun klippede den røde snor ind til det største af husets stuer.

Vejret var fantastisk, og der var rig for mulighed for at nyde solen og besigtige de udvendige arealer. Huset, som tidligere lagde lokaler til daginstitutionen Myretuen, har gennemgået en indvendig renovering samt fået etableret en ny flot legeplads med bl.a. rutsjebakke, gynger og en lille ”skov”.

Finansieringen af huset er bl.a. skabt gennem midler fra Sundhedspuljen, som Social- og Sundhedsudvalget uddelte tidligere på året.