Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Arrangement for pårørende til sindslidende

24. oktober 2017

Socialpsykiatrien vil gerne invitere til et arrangement for pårørende, hvor vi sætter fokus på rollen som pårørende til sindslidende. Kom og hør, hvad du som pårørende kan gøre, del dine erfaringer, og hør hvad Socialpsykiatrien i Hvidovre Kommune kan tilbyde:

Mandag den 30. oktober kl. 16.30 – 18.30 

Hos Socialpsykiatrien, Næsborgvej 90.

Program: 
· Dialog om rollen som pårørende 
· Mulighed for at møde andre pårørende i samme situation  
· Mulighed for at få en snak med personalet i Socialpsykiatrien 

Der tilbydes kaffe, te og kage.