Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

I alt 150 ældre har været til 75-års fødselsdagsfest

Stadig ledige pladser til den sidste fest, som bliver holdt den 31. oktober
2. oktober 2017
I år inviterer Hvidovre Kommune for første gang de borgere, der fylder 75 år i år, til en række fælles fødselsdagsfester. Nummer to af slagsen blev holdt den 26. september på Plejecenter Dybenskærhave. Her var 45 seniorer var mødt op for at hygge sig sammen og høre oplæg fra kommunens forebyggelsesmedarbejdere og en sprudlende Jytte Abildstrøm, der gav sit bud på glæden ved at blive ældre.

Den første 75 års fødselsdagsfest blev afholdt i Frihedens Idrætscenter den 19. september. Her deltog 100 ældre. Den sidste fødselsdagsfest i 2017 holdes tirsdag den 31. oktober på Plejecentret Strandmarkshave. Her har indtil videre 62 seniorer og pårørende meldt deres ankomst, og der er stadig plads til flere. Tilmeldingen lukker den 18. oktober. 

Ny lovgivning har gjort det muligt en ny måde at afholde forebyggende hjemmebesøg for ældre som fælles arrangementer. 75 års fødselsdagsfesterne gør det altså ud for et forebyggende hjemmebesøg – for de ældre, der foretrækker denne form. Det er fortsat muligt at få en individuel forebyggende samtale – nu kaldet en ”seniorsamtale” – hvis man ønsker dette.