Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Nyt tidsbestillingssystem på byggeområdet

24. oktober 2017

Fra 6. november 2017 vil det ikke længere være muligt at møde op hos byggesagsteamet i Hvidovre Kommune uden forudgående aftale. For at få et møde herunder telefonmøde om en byggesag, skal der bestilles tid. Det er muligt at bestille tid via et nyt tidsbestillingssystem, som bliver tilgængeligt fra den 31. oktober på www.hvidovre.dk/borger/boligogbyggeri/byggeri eller telefonisk i åbningstiden.

Desuden gør vi opmærksom på, at byggesagsteamet holder lukket for telefonisk (og personlig) henvendelse i uge 44.

Du kan læse meget mere om, hvordan du søger om byggetilladelse, samt hvad denne skal indeholde på kommunens hjemmeside. Her kan du også læse om muligheden for at benytte et weblager, hvor du kan se de gamle byggesager på din ejendom.