Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Sommer-renovation slutter

19. september 2017
Har du en kolonihave eller lignende, der er tilmeldt sommer-renovation, skal du være opmærksom på, at sommersæsonen slutter den 30. september. 

Dagrenovation: 
Dagrenovation med sommer-tilmelding bliver tømt en sidste gang i løbet af de første 5 hverdage af oktober, dvs. fra den 2. til og med den 6. oktober. Dagrenovationen vil blive tømt på den ugedag, hvor dagrenovationen normalt bliver tømt. Der vil ikke blive sat ny sæk i stativet. Til foråret vil der blive sat ny sæk i stativet i ugen, inden sommersæsonen starter den 1. april 2018.

Genbrugsbeholdere:
Genbrugsbeholdere med sommer-tilmelding bliver tømt en sidste gang i uge 40, dvs. fra den 2. til og med den 6. oktober. Genbrugsbeholderne vil blive tømt på de ugedage, hvor de normalt bliver tømt. Sommersæsonen starter igen den 1. april 2018.

Læs mere om affald og genbrug (link)