Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Nyt fra kommunalbestyrelsens møde den 29. august

Udvalgte punkter fra kommunalbestyrelsens møde
31. august 2017

Forfaldne kommunale kolonihaver bliver ryddet (Pkt. 4)

Hvidovre Kommune ejer en række kolonihaver i Præstemosen, og nogle af disse er gennem årene forfaldet i en sådan grad, at de nu skal ryddes. 
Hvidovre Kommune har i en årrække haft flere kolonihaver til salg i Præstemosen.

Tillæg kommuneplan for Landlystvej sendes i høring (Pkt. 7)

Kommunalbestyrelsen har vedtaget at sende et tillæg til Kommuneplan 2016 i offentlig høring i otte uger. Det drejer sig om et område på Landlystvej, hvor der hidtil har været snedker- og tømrerværksted. Ejeren af grunden ønsker at sælge arealet til rækkehuse og etageboliger. 
Derfor er der udarbejdet et forslag til Lokalplan 141 for boliger på Landlystvej 42, der giver mulighed for at opføre en bebyggelse med 14 rækkehuse i 2 etager og ca. 56 lejligheder i op til 4 etager. Byggeriet kræver dog også et tillæg til kommuneplanen. 
I december 2016 til januar 2017 har der været gennemført en forudgående høring om ønsket om ændringerne på Landlystvej.

Samarbejde om trivsel i Avedøre Stationsby (Pkt. 9)

Politi, kommune, borgere, foreninger og andre skal i løbet af de kommende to år arbejde tættere sammen om trivsel og tryghed i Avedøre Stationsby. Arbejdet starter i efteråret 2017 med fire piloprojekter, som dels handler om at skabe mere synligt liv og sociale netværk i området, fokusere på den positive udvikling og de gode historier om stationsbyen, og involvere de unge.

Lejekontrakt med Hvidovre Privatskole er forlænget (Pkt. 13)

Hvidovre Kommune forlænger sin lejekontrakt med Hvidovre Privatskole, som har til huse på Sønderkærskolen. Privatskolen kan nu med kommunalbestyrelsens godkendelse være på den nedlagte folkeskole indtil sommeren 2019, mens privatskolen leder efter andre rammer i Hvidovre.

Hele referatet fra kommunalbestyrelsens møde (link)