Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Kajakroere og vinterbadere deltog i strandfejring

26. juni 2017

Cirka 300 borgere deltog, da den nye og udvidede Hvidovre Strand søndag formiddag blev fejret. Selvom det blæste og ikke ligefrem var strandvejr, var der også deltagelse fra vandsiden, da vinterbadere kom svømmende og kajakroere sejlende til indvielsen.

 - Nu står vi med en sand perle her i Hvidovre. En strand, som vi alle sammen kan have glæde af – hurra for det! Sagde borgmester Helle Adelborg bl.a. i sin tale ved fejringen af stranden.

Der var is til alle, der havde lyst, og sammen med Suset på havnen, uddelte borgmester Helle Adelborg is fra den til lejligheden lånte iscykel.
Kunstneren Karin Lorentzen og landskabsarkitekten Anne Galmar deltog også og fortalte om idéen bag strandkunstprojektet – om hvordan siddekanten fik struktur som snittet hvidkål. Kunstprojektet er blevet til med støtte fra A.P. Møller Fonden.
Otte af de fremmødte familier kastede sig ud i Kunstrådets udfordring med at lave et sandbillede – vinderen, familien Burchardt Jeppesen fik overrakt præmien, som var et 10 turs klippekort til Teater Vestvolden.

Stranden i Lodsparken, Hvidovre Strandpark, er forsynet med en badebro, der er opsat cykelstativer, affaldsspande – og fra næste uge bliver der stillet to mobile toiletter op.
Hvis du vil følge med i badevandskvaliteten, kan du gøre det her:
http://neworesund.badevand.dk/