Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Krigen indeni - foredrag med Matilde Kimer

Som den anden af to korrespondenter fra Hvidovre gæster Matilde Kimer nu Hvidovrebibliotekerne.
2. marts 2017
Det er Hvidovrebibliotekerne, der i samarbejde med Kulturrådet stiller skarpt på kommunens udenrigskorrespondenter.
Bliv klogere på verdens konflikter, når Rusland-kenderen og Hvidovre-borgere Matilde Kimer den 20. marts kl. 19-21 holder foredrag i Bibliotekscaféen.

Matilde Kimer er DR's udenrigskorrespondent i Rusland og Ukraine. I efteråret 2016 debuterede hun som forfatter med bogen "Krigen indeni", der er hendes personlige beretning om dét at opleve had, vold og livsfare på klods hold.
I foredraget vil hun bl.a. fortælle om, hvad der sker med mennesker, når krig bliver hverdag. Tilhørerne får ikke bare viden om de politiske aspekter ved den blodige konflik i Ukraine, men de får også en dybere indsigt i de skæbner, der ufrivilligt bliver involveret i konflikten og som må leve i et land plaget af svære uroligheder. I januar 2017 modtog Matilde Kimer Den Berlingske Fonds Journalistpris for sin dækning af krigen i og omkring Ukraine.

Billetten til foredraget koster 20 kr. inkl. billetgebyr og kan købes på billetlugen.dk eller på et af HvidovreBibliotekerne.