Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Ny frist for tilmelding til koloni

Har du et skolebarn, der gerne vil på feriekoloni her til sommer, så kan du nå det endnu.
17. februar 2017
Hvidovre Kommune Sommerkolonier har udskudt fristen for tilmelding til koloniophold i sommeren 2017, da mængden af ansøgninger til sommerens kolonier er faldet markant ved overgangen til elektronisk ansøgningsprocedure. 

 - Vi har i år skiftet ansøgningsmåde fra fysiske skemaer til elektronisk ansøgning, lyder det fra kolonileder Lise Meyer.
- Ansøgningstallet er faldet markant, og vi tror, at grunden er, at mange ikke har opdaget den ændrede ansøgningsmåde. Før har børnene fået skemaer med hjem, som lærerne bagefter har indsamlet. I dag er det blevet muligt for forældrene at ansøge direkte via koloniernes hjemmeside.

Ansøgningsfristen er nu skubbet til mandag den 27. februar. Du kan tilmelde dit barn en sommerkoloni via hjemmesiden www.kolonier.hvidovre.dk. Det er ikke længere muligt at ansøge via fysiske skemaer.