Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Fastelavnssjov


Traditionen tro er Cirkusmuseet igen i år vært for et stort fastelavnsarrangement.
16. februar 2017
Det er søndag den 26. februar fra kl. 10-15 på museet i Avedørelejren. Du kan blive sminket gratis og fastelavnshygge på museet allerede fra kl. 10.00. Klokken 13 er der tøndeslagning udendørs. Det foregår opdelt i aldersgrupper. Kl. 14 er der fastelavnsshow med Cirkus Arcus i Fægtesalen. Læs mere på cirkusmuseet.dk eller på museets facebook-side.


Allerede om fredagen den 24. 2. inviterer Avedøre Bibliotek børn og forældre til at komme og male og dekorere fantasifulde fastelavnskatte. Det er kl. 15-17 og alle er velkomne. Læs mere på hvidovrebib.dk