Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Vinterferie på biblioteket

Klovnen Tapé, familieworkshop og kreative aktiviteter på bibliotekerne i vinterferien.
6. februar 2017

HvidovreBibliotekerne er klar med aktivitetstilbud i vinterferien.

På Hovedbiblioteket og Avedøre Bibliotek kan du bl.a. komme til show med klovnen Tapé fredag den 17. februar, deltage i en familieworkshop og lave eget skotøjsæske-akvarium, lave vinduesmaling eller se en film i børnebiffen.

Som altid er der også mulighed for at lege og låne bøger, film, musik og andre materialer på bibliotekerne.

Læs mere og find arrangementer og tidspunkter på www.hvidovrebib.dk