Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Cirkusleg og bugtaleri i vinterferien

Cirkusmuseet byder på bugtaler-show i vinterferien, hvor der også er cirkusleg
6. februar 2017

I uge 7 fra den 13.-17. februar kan du opleve Danmarks nok bedste bugtaler Preben Palsgaard på Cirkusmuseet hver dag kl. 11.00. Hans bugtalerdukker som Jodle Knud, Hunden Poppe og ikke mindst de talende sko Hugp og Oskar har fået tårene til at trille af latter hos publikum i mange år. Du kan glæde dig til et show fyldt med humor skrappe replikker og dukker, som Preben Palsgaard på næsten magisk vis får levendegjort.

Billetter koster 50 kr. for voksne, mens det er gratis for børn, der kommer sammen med en voksen. Museet anbefaler at du reserverer billetter på cirkusbyen@hvidovre.dk. Reservationen er først gældende, når du har fået en bekræftelse på mail.

Billetten gælder også museets andre ferieaktiviteter, Cirkusleg mandag til fredag fra kl. 12.30-14.30 (både uge 7 og 8) og søndag den 12.2 og 19.2. fra kl. 11-12.30 - og Det Kreative Værksted, hvor du kan lave søde, sjove eller flabede bugtalerdukker eller lave din helt egen cirkustegning. Værkstedet holder åbent fra kl. 11.30-15.00 fra mandag til fredag i begge uger.

Læs mere på www.cirkusmuseet.dk