Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Vandstand er faldende. Hvidovre Strandvej vil først være farbar i løbet af torsdag formiddag.

Beredskabet og kommunen har stadig folk i området ved Hvidovre Havn. Oprydning venter torsdag morgen og formiddag.
4. januar 2017

Vandet er ved at trække sig tilbage fra området ved Hvidovre Strandvej og Harrestrup Å, men oprydningen venter til det bliver lyst torsdag morgen. Det betyder, at de udlagte watertubes/vandspærringer på Hvidovre Strandvej først vil blive fjernet i løbet af torsdag formiddag, og at vejen derfor ikke vil være farbar fra morgenstunden.

Borgere, der har fået udleveret sandsække, kan enten beholde sækkene, lægge dem på fortovet eller på de paller, der er stillet frem.