Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Oprydning efter oversvømmelse stadig i gang

Vandet er ved at blive tømt fra de opstillede water tubes på Hvidovre Strandvej, og ved Harrestrup Å pumpes vandet væk fra de oversvømmede boldbaner.
5. januar 2017

Oprydningen efter oversvømmelserne er stadig i gang. I området omkring Hvidovre Strandvej er Beredskabsstyrelsen i gang med at tømme vandet i de opstillede watertubes, som har ligget på fortovet siden i går eftermiddags. Beboere på vejen, som har haft sandsække inde for at beskytte deres huse, kan placere sækkene foran deres hus, og så vil de blive afhentet.

Det er dog også tilladt at beholde sandsækkene eller selv skille sig af med dem.
Ved Harrestrup Å er boldbanerne langs Sydkjærsvej oversvømmet med omkring 10.000 kubikmeter vand. Her er Hovedstadens Beredskab netop gået i gang med at pumpe vandet væk og over i åen, som har fået sin normale vandstand igen. 
Desuden er der pumper i gang i to villakældre på Bendstrupvej.
Pumpearbejdet ved de oversvømmede fodboldbaner forventes at tage 10-12 timer.