Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Kultur- og Fritidsafdelingen flytter

15. december 2016
Kultur- og Fritidsafdelingen flytter fra den tidligere Sønderkærskole på Kettegård Alle og genåbner i nye lokaler mandag den 19. december i Multihuset på Høvedstensvej 45.
For fremtiden skal alle personlige og skriftlige henvendelser til Kultur- og Fritidsafdelingen ske til den nye adresse. Afdelingen beholder dog alle nuværende telefonnumre og mailadresser, så alle ansatte kan kontaktes elektronisk på samme måde som hidtil.   

Selve flytningen finder sted den 15. og 16. december 2016, og der vil derfor være lukket for både personlige og telefoniske henvendelser alle dage inklusive.