Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Er du pårørende til en sindslidende?

14. november 2016
Socialpsykiatrien i Hvidovre Kommune vil igen gerne invitere pårørende til sindslidende til et pårørendearrangement. Så er du ægtefælle, bror, søster, datter, søn, nabo eller ven, så kom og del dine erfaringer med andre pårørende. 
Arrangementet finder sted:
Mandag den 21. november kl. 16.30 – 18.30

Socialpsykiatrien – Aktivitetshuset
Næsborgvej 90
2650 Hvidovre

Der vil være mulighed for at møde andre pårørende i samme situation, høre om tilbuddene i Socialpsykiatrien, samt få en snak med personalet.
Der bydes på kaffe, te og kage.