Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Genbrugsplads får farvezoner

Nye skilte skal gøre det nemmere at navigere på Hvidovre Genbrugsplads
18. november 2016

Hvidovre Genbrugsplads har fået nye skilte, som gør det nemmere for dig at navigere på pladsen. Pladsen er indrettet, så affaldet står i farvezoner. Fx. har al elektronik orange skilte, mens alle byggematerialer har lyseblå skilte. På den måde, kan du hurtigere overskue pladsen, og nemmere regne ud hvor du skal stoppe for at komme af med dit affald. 

Sortér som du plejer
Selvom der kommer nye skilte, har vi ikke lavet om på den måde, der skal sorteres på.  Sorteringsvejledningen kan hjælpe dig med at overskue de nye zoner, farver og piktogrammer. Det kan være en fordel at anvende den til pakningen af affaldet, inden du tager på genbrugspladsen - så er det nemt og hurtigt at sortere affaldet, når du når frem.   

Sorteringsvejledningen