Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Budgetavisen 2017 er udkommet

Et Hovedbibliotek, hvor brugere kan få adgang uden for almindelig åbningstid, udbygning og nye køkkener i daginstitutioner og et tilbud til sårbare børn og unge. Det er nogle af de ting, du kan læse om i budgetavisen, der lige er udkommet.
8. november 2016

Budgetavisen 2017 udkom tirsdag den 8. november som indstik i Hvidovre Avis.

I avisen kan du læse mere om næste års budget og nye tiltag.

- I år har det ikke været nogen nem opgave at få enderne til at mødes rent økonomisk. Jeg er glad for at kunne fortælle, at vi i år har undgået at spare på de store kernevelfærdsområder, skriver borgmester Helle Adelborg bl.a. i forordet til budgetavisen.

I budgetavisen kan du læse mere om de nye investeringer i 2017, det gælder bl.a. udbygning af en daginstitution og ny køkkener i to andre, penge til nye idrætsanlæg og en styrket indsats mod socialt bedrageri.

Læs budgetavisen