Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Nyt tilbud om psykisk krisehjælp aften og nat

26. oktober 2016

Den 1. oktober gik Hvidovre kommune og 7 andre vestegnskommuner i luften med en ny akuttelefon, hvor voksne i akut psykisk krise kan få professionel støtte og rådgivning, så den akutte krise ikke forværres. Angst, magtesløshed, sorg og tristhed kan opstå på alle tider af døgnet, og det kan være så slemt, at man føler, man har akut brug for hjælp.

Derfor har Hvidovre Kommune i samarbejde med 7 andre kommuner oprettet en ny akuttelefon, hvor voksne i akut psykisk krise kan få professionel støtte og rådgivning i de sene aften- og nattetimer. Telefonen er for alle borgere i de 8 kommuner, og har åbent alle dage kl. 23.30-7.00.  

Akuttelefonen er bemandet af professionelle medarbejdere fra det socialpsykiatriske/socialpædagogiske bosted Kløverengen i Ishøj Kommune. Medarbejderne er vant til at yde psykisk krisehjælp til mennesker, der har akut brug for hjælp.  

For at hjælpe bedst muligt, formidler Kløverengens medarbejdere indholdet af samtalen videre til kommunen, så vedkommende kan få den rette hjælp fremadrettet. Derfor er opkald til akuttelefonen ikke anonyme. 

Telefonen er åben for alle borgere i Ishøj, Vallensbæk, Albertslund, Brøndby, Hvidovre, Glostrup, Tårnby og Dragør Kommuner. Pårørende er også velkomne til at ringe.

Akuttelefonen: 2525 0400