Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Supercykelstien er nu indviet

19. september 2016
Cyklisterne på ruten kunne ved indvielseseventen torsdag gøre et holdt i krydset ved Gammel Køge Landevej og Friheden Station. Her blev de budt på en gratis kop kaffe og kunne samtidig få efterset cyklen af to flittige cykelmekanikere.

Op mod 1000 cyklister får hver dag glæde af de nye tiltag på ruten. Der er blandt andet kommet nyt asfalt og nye striber på hele strækningen. Desuden er der opsat stativer, hvor man enten kan hvile fødderne eller gribe fat i med hænderne, mens man holder for rødt lys.

Supercykelstien er 13,8 km lang og løber igennem gennem Ishøj, Vallensbæk, Brøndby, Hvidovre og København.  Udover at gøre turen på cykelstien til en bedre oplevelse, så er der også investeret i en række tiltag,  der skal  forbedre trafiksikkerheden på ruten.

www.supercykelstier.dk kan man se de forskellige ruter. Der bliver anlagt i alt 11 supercykelstier i Hovedstadsregionen de næste par år.