Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Sæson for sommer-renovation 2016 slutter

26. september 2016

Kolonihaver og lignende, der er tilmeldt sommer-renovation, bedes være opmærksomme på, at sommersæsonen slutter den 30. september.

Dagrenovation:

Dagrenovation med sommer-tilmelding bliver tømt en sidste gang i løbet af de første 5 hverdage af oktober, dvs. fra 3. til og med 7. oktober. Dagrenovationen vil blive tømt på den ugedag, hvor dagrenovationen normalt bliver tømt. Der vil ikke blive sat ny sæk i stativet. Til foråret vil der blive sat ny sæk i stativet, i ugen inden sommersæsonen starter d. 1. april 2017.

Genbrugsbeholdere:

Genbrugsbeholdere med sommer-tilmelding bliver tømt en sidste gang i uge 40, dvs. fra 3. til og med 7. oktober. Genbrugsbeholderne vil blive tømt på de ugedage, hvor de normalt bliver tømt. Sommersæsonen starter igen d. 1. april 2017.