Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Cirkusmuseet er et af Danmarks mest gæstfrie steder

DR P4 kårer torsdag Danmarks mest gæstfrie sted, og Cirkusmuseet i Avedørelejren er med i opløbet om at tage den ærefulde titel
26. juli 2016
Cirkusmuseet er med i opløbet om at blive Danmarks mest gæstfrie sted. Det er DR P4-programmet 'Er vi der ikke snart', som står bag kåringen, og i forrige uge var radiostationen på besøg på Cirkusmuseet i Avedøre, efter flere lyttere havde indstillet museet til Danmarks mest gæstfrie sted.

I forbindelse med besøget fra radiostationen holdt Cirkusmuseet ekstraordinært åbent, og mange af de trofaste museumsgæster mødte op for at fortælle radioens udsendte, hvor dejligt et sted Cirkusmuseet er.

”Det var en fantastisk og festlig formiddag med historier, popcorn, tricks og P4, og det var skønt, at så mange havde lyst til at komme forbi museet og tage del i gæstfriheden, og ikke mindst at så mange stemte på os,” lyder det fra Cirkusmuseet, der vandt ugens konkurrence om det mest gæstfrie sted.

Torsdag 28. juli afgøres det om Cirkusmuseet går hele vejen og vinder den samlede konkurrence. Det er muligt at hjælpe Cirkusmuseet og afgive sin stemme i den sjove sommerkonkurrence. Det sker når DR P4 mellem 11.30 og 12 åbner for SMS-afstemningen.  Programmet sendes fra klokken 10 til 12 på P4.