Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hvem gør Hvidovre grønnere?

Kender du nogen eller en, der gør Hvidovre Kommune grønnere? Hvis ja, søger vi netop nu kandidater til Miljøprisen 2016
3. maj 2016

Hvidovre kommunes miljøpris uddeles hvert andet år til en person, virksomhed, institution eller forening, der har gjort noget særligt for miljøet i Hvidovre.

Kender du den rette kandidat må du gerne skrive et par linjer om, hvorfor du synes, at din kandidat er den bedste, og sende det til By- og Teknikforvaltningen, Hvidovrevej 278, 2650 Hvidovre eller til kmv@hvidovre.dk

Fristen for at indsende forslag er den 15. juni 2016.

Læs mere om miljøprisen her (link)

Hvidovre kommunes miljøpris er tidligere uddelt til: Hvidovre Hospital, KLS Grafisk hus, Gartner Henrik Larsen, Dansk Cyklist Forbund, Miljø og sikkerhedsudvalget i Avedøre Stationsby Nord, lærerne Rikke Jagd og Janne Pyndt og Naturvejleder Flemming S. Hansen fra Quarkcentret mfl.

Miljøprisen bliver uddelt oktober 2016 og består af et diplom og en kunstgenstand.