Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Klar til Aktiv Sommer

Aktiv Sommer 2016 byder på noget med vand, noget med sport, noget med dyr, noget med fart - og rigtig meget mere!
10. maj 2016

Aktiv Sommer er gratis aktiviteter for alle børn i Hvidovre Kommune i sommerferien.

Sammen med foreningerne har kommunen samlet et stort udvalg af aktiviteter: ridning for både store og små, badminton og volley, kajakpolo og roskole, selvforsvar og kampkunst, skak, songwriter camp, lav t-shirts, caps og tasker - og meget mere. Der er noget for enhver smag.

Nogle af aktiviteterne kræver, at du eller dine forældre tilmelder dig på forhånd, og har et begrænset antal pladser. Andre aktiviteter kræver blot, at du møder op. Så læs udvalgene grundigt igennem, så du ikke går glip at det, du har allermest lyst til.

Tilmeldingen starter tirsdag den 17. maj.

Find aktiviteterne og tilmeld dig her (link)

Vær opmærksom på, at deltagelse i alle Aktiv Sommer-aktiviteter er på eget ansvar.

God, aktiv sommer!