Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Fejr Shakespeare og Verdens Bogdag på bibliotekerne

Lørdag den 23. april fejrer HvidovreBibliotekerne Verdens Bogdag og 400-årsdagen for William Shakespeares død
12. april 2016
Kig forbi Hovedbiblioteket og Avedøre Bibliotek lørdag den 23. april fra kl. 10.00, hvor bibliotekerne disker op med stort bogsalg i anledning af den internationale bogdag. Det drejer sig om Verdens Bogdag, der hvert år markeres på netop denne dato som en verdensomspændende hyldest til bogen. 

Traditionen foreskriver, at man denne dag forærer en rød rose samt en bog til sin elskede. Når man gjort sit bogkup, som på dagen koster 5 kr. stykket, følger der en rose med i handlen (så længe lager haves).

En hyldest til Shakespeare

I år er Verdens Bogdag en helt særlig dag, da det samtidig er 400-året for den store dramatiker William Shakespeares død. Over hele verden markeres dette jubilæum, og i det hele taget er 2016 udråbt som Shakespeare-år. 

På Hovedbiblioteket hylder vi digteren og dramatikeren med et gratis foredrag kl. 14.00 i Undervisningslokalet. Her får vi besøg af manuskriptforfatteren og skuespilleren Arne Katholm, der udfolder et live-foredrag ved navn ”Stand-up Shakespeare” om digteren som skuespiller og dramatiker. 

Ligesom bogsalgene er foredraget åbent for alle nysgerrige, som er mere end velkomne denne dag på enten Hovedbiblioteket eller Avedøre Bibliotek.

Alle overskydende bøger bliver solgt til reduceret pris fra søndag den 24. april i Hovedbibliotekets forhal.