Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Bliv hørt i undersøgelsen af vindmøller ved Avedøre

Sammen med Hvidovre Kommune skal HOFOR nu undersøge muligheden for at opstille vindmøller ved Avedøre Holme, og i den proces bliver borgerne involveret. I første omgang gennem en forhøring og et borgermøde
26. april 2016

Hvidovre Kommune hjælper HOFOR A/S med at undersøge muligheden for at stille store vindmøller op på Avedøre Holmes østside. Før en beslutning om at stille dem op kan træffes, skal HOFOR A/S gennemføre en lovpligtig undersøgelse og vurdering af møllernes virkninger på miljøet (VVM-redegørelse). I øjeblikket er VVM-undersøgelsens indhold og temaer ved at blive fastlagt.

I den forbindelse inviteres borgere, organisationer, virksomheder og andre interesserede til at bidrage med ideer og synspunkter til den kommende VVM-undersøgelse. Til forhøringen er der udarbejdet et debatoplæg, som redegør for de forhold, der vil blive undersøgt nærmere.

Find debatoplægget her (link)

Derudover er der et borgermøde den 12. maj kl. 18.00 i Multihuset, Høvedstensvej 45, hvor HOFOR A/S og Hvidovre Kommune vil fortælle om projektet og besvare spørgsmål.

Forhøringssvar kan afgives frem til den 30. maj. Send dine kommentarer, ændringsforslag og idéer via e-mail til kmv@hvidovre.dk. Du kan også sende dit høringssvar som et almindeligt brev til: Kultur, Miljø & Vækst, Plan- og Miljøafdelingen, Høvedstensvej 45, 2650 Hvidovre.