Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Besøg af rottebekæmper

15. marts 2016

I de næste par måneder vil relevante ejendomme i landzone samt landbrug i byzone få besøg af kommunens rottebekæmper. Bekæmpelse vil blive foretaget, hvor der er rotter. Kommunen fører også tilsyn på ejendomme i landzone med sikringsordninger.

Rottebekæmperen vil personligt kontakte ejer eller lejer på ejendommen. Er der ikke nogen at træffe i hjemmet, bliver der afleveret en note om, hvordan du kan kontakte Vej- og Parkafdelingen, hvis du har rotter.

I byzoneområder sker bekæmpelsen kun, hvis du henvender sig til Vej- og Parkafdelingen.

Vær opmærksom på, at det er enhver borgers pligt at anmelde forekomst af rotter til kommunen.

Læs mere og anmeld rotter her (link)