Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Cirkusmuseet tilbyder påskehygge

I påskedagene fra d. 21. marts til d. 23. marts byder Cirkusmuseet foråret velkommen med hyggelige påskeaktiviteter fyldt med cirkus, glimmer, pailletter, sokkedyr og meget mere
17. marts 2016

Kom og prøv artisteriet på egen krop og lav dine egne cirkus- og påskesokkedyr, når Cirkusmuseet inviterer inden for til cirkusleg med museets artist og til Kreativt Værksted, hvor alle materialer vil være til rådighed.

Når foråret står for døren, og påsken banker på, slår Cirkusmuseet dørene op for spirende cirkusartister, kreative hjerner og legeglade børn og voksne. Allerede fra søndag d.20. marts kl.11 kan hele familien prøve artisteri i manegen til cirkusleg, hvor Cirkusmuseets egen artist vil stå klar til at instruere. Og i påskens anledning afholder Cirkusmuseet også cirkusleg i påskedagene fra mandag d.21. marts til onsdag d.23. marts. I disse dage vil der desuden være sjove påskeaktiviteter på Det Kreative Værksted, hvor glimmer, pailletter, fjer, pap, glans- og silkepapir og meget mere er klar til at pryde dine påskesokkedyr, cirkusdyr og -artister. Alle påskeaktiviteter er inkluderet i entréprisen.

Museet har normale åbningstider i påsken, hvilket vil sige, at der også er åbent palmesøndag, skærtorsdag, påskedag og 2. påskedag.