Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hjemmehjælpsleverandør begæret konkurs

1. marts 2016
Mandag den 29. februar 2016 modtog Hvidovre Kommune besked om, at den private leverandør af hjemmehjælp Vita Pleje er begæret konkurs. Vita Pleje holdt med øjeblikkelig virkning op med at levere hjemmehjælp i kommunen. Der er 57 borgere i Hvidovre Kommune, som berøres af situationen. De får indtil videre hjælp af den kommunale hjemmepleje. Fra tirsdag morgen vil visitationen kontakte borgerne og vejlede dem om, hvordan de vælger ny hjemmehjælpsleverandør. Hvidovre Kommune beklager de gener og den utryghed, det medfører for borgerne.