Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Er skraldespanden for lille?

Så kan du købe en større skraldespand eller få hentet en ”festsæk”
9. februar 2016

Hvidovre Kommune oplever i perioder, at borgere bruger de offentlige skraldespande til affaldsposer fra hjemmet. I øjeblikket er det skraldespandene ved Hvidovre Stadion, der bliver fyldt med privat affald fra husholdningerne.

Men hvis du har for meget affald en gang imellem eller helt generelt, er der hjælp at hente. Du kan nemlig enten få hentet en såkaldt ”festsæk” gratis to gange om året, og mod betaling, hvis det er flere gange derudover. Eller du kan bestille en større skraldespand til dagrenovationen.

Du kan læse mere om mulighederne her på hjemmesiden, eller du kan kontakte Vej- og Parkafdelingen per e-mail til affald@hvidovre.dk eller per telefon 36 39 36 39.

Læs mere om affald her (link)