Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Har du svært ved at komme i kontakt med pladsanvisningen?

Send en mail til pladsanvisningen@hvidovre.dk

12. januar 2016

Pladsanvisningen fik i efteråret et nyt anvisningssystem. Der er dog stadig problemer med at få systemet til at virke helt efter hensigten. Samtidig implementeres et nyt system til at håndtere den nye lovgivning vedrørende økonomisk fripladstilskud. Dette giver i øjeblikket en længere sagsbehandlingstid, ligesom det kan være svært at komme igennem pr. telefon.

Det beklager vi, og vi opfordrer til, at du sender en mail, hvis du har brug for at komme i kontakt med Pladsanvisningen.

Skriv til pladsanvisningen@hvidovre.dk og stil dit spørgsmål. Anfør barnets fødselsdato og dit telefonnummer, så vil du få svar eller blive ringet op.