Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Reguleringsprojekt

Høring om reguleringsprojekt omfattende retablering af afvanding på Industriholmen 61 og 63
21. juli 2020

Godkendelse af reguleringsprojekt omfattende retablering af afvanding ved rørlægning på Industriholmen 61 og 63 sendes i offentlig høring.

Med baggrund i vandløbsloven og tilhørende bekendtgørelse om vandløbsregulering og -restaurering offentliggøres hermed meddelelse om, at Hvidovre kommune ønsker at fremme ansøgning om retablering af afvanding ved rørlægning. Ansøgning sendes derfor i 4 ugers offentlig høring.

Reguleringsprojektet omfatter retablering af privat afvanding på en ca. 115 meter lang strækning langs de nordlige matrikelskel af matriklerne 43bt og 43bu Avedøre By, Avedøre. Matriklerne er henholdsvis beliggende på adresserne Industriholmen 61 og 63, begge 2650 Hvidovre. Retableringen bliver udført ved lægning af en lukket Ø160 mm rørledning i PVC.