Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

VVM for håndtering af shredderaffald på AV Miljø

Kommunalbestyrelsen offentliggør VVM-redegørelse for opgravning, håndtering og bortkørsel af shredderaffald deponeret på AV-Miljø
2. december 2014
Kommunalbestyrelsen offentliggør VVM-redegørelse for opgravning og kildesortering med henblik på genanvendelse og energiudnyttelse af shredderaffald deponeret på miljølossepladsen AV-Miljø, Kystholmen 97 på Avedøre Holme. 

VVM-redegørelsen er fremlagt indtil den 27. januar 2015.

Du har mulighed for at komme med bemærkninger, ændringsforslag, indsigelser mv. til VVM-redegørelsen. Dine bemærkninger vil indgå i Kommunalbestyrelsens endelige behandling af VVM-redegørelsen og forslaget til Lokalplan 515 for AV-Miljø.

Vi skal have dine bemærkninger senest den 27. januar 2015, kl. 12.00.
Send dem via digital post på hvidovre.dk eller borger.dk, som mail til bt@hvidovre.dk, eller pr. brev til Plan- og Miljøafdelingen, Høvedstensvej 45, 2650 Hvidovre.


VVM-redegørelsen (pdf)