Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens § 3 til nedgravning af el-kabel på Jernholmen 31, Avedøre Holme.

Teknik- og Miljøudvalget, Hvidovre Kommune har på møde den 13. juni 2018 truffet afgørelse om dispensation fra Naturbeskyttelseslovens §3 til nedgravning af el-kabel på Jernholmen 31, 2650 Hvidovre.
19. juni 2018

Teknik- og Miljøudvalget, Hvidovre Kommune har på møde den 13. juni 2018 truffet afgørelse om dispensation fra Naturbeskyttelseslovens §3 til nedgravning af el-kabel på Jernholmen 31, 2650 Hvidovre.

 

Arbejdet indgår i Energinets forstærkning af elforsyningen til Københavnsområdet samt en renovering af det eksisterende højspændingsnet i København med henblik på at sikre den fremtidige elforsyning i hovedstadsområdet. Som en del af heraf, skal der etableres en ny 132 kV kabelforbindelse fra Avedøreværket til Amager Koblingsstation.

 

Se dispensationen. (pdf)

 

Se dagsordenspunkt med bilag fra mødet i Teknik- og Miljøudvalget den 13. juni 2018. (link til: https://www.hvidovre.dk/Politik/dagsordener-og-referater-fra-kommunalbestyrelsen-og-udvalg/politiske-udvalg/87/1503?agendaid=1749)