Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Forhøring af VVM-undersøgelse om opstilling af store vindmøller på Avedøre Holme

I perioden fra den 25. april til den 30. maj 2016 gennemfører Hvidovre Kommune en forhøring om udarbejdelsen af den kommende VVM-redegørelse.
25. april 2016

Hvidovre Kommune bistår HOFOR A/S med at undersøge muligheden for opstilling af store vindmøller på Avedøre Holmes østside. Før en beslutning om opstilling kan træffes, skal HOFOR A/S gennemføre en lovpligtig undersøgelse og vurdering af møllernes virkninger på miljøet (VVM-redegørelse). I øjeblikket er VVM-undersøgelsens indhold og temaer ved at blive fastlagt. 

I den forbindelse inviteres borgere, organisationer, virksomheder og andre interesserede til at bidrage med ideer og synspunkter til den kommende VVM-undersøgelse. Til forhøringen er der udarbejdet et debatoplæg, som redegør for de forhold, der vil blive undersøgt nærmere. 

Der afholdes endvidere borgermøde 12. maj 2016 kl. 18:00 i Multihuset, Høvedstensvej 45, hvor HOFOR A/S og Hvidovre Kommune vil fortælle om projektet og besvare spørgsmål.

Forhøringssvar kan afgives frem til 30. maj 2016. 

Send dine kommentarer, ændringsforslag og idéer via e-mail til kmv@hvidovre.dk. Du kan også sende dit høringssvar som et almindeligt brev til følgende adresse: Kultur, Miljø & Vækst, Plan- og Miljøafdelingen, Høvedstensvej 45, 2650 Hvidovre.

Debatoplæg om vindmøller på Avedøre Holme (pdf)

Spørgsmål og svar (pdf)