Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Anlægsprojekt – bedre fremkommelighed for buslinje 500S

item
Hvidovre Kommune fremlægger i offentlig høring et projektforslag der ved ombygning af infrastrukturen langs en del af buslinje 500S giver bedre fremkommelighed og kortere rejsetid mellem Brøndbyvester og Avedøre Holme. Buslinjen opgraderes til såkaldt ”+way-standard” og forbedringerne står efter planen klar i 2024.
Hvidovre Kommune fremlægger projektforslag for buslinje 500S +Way til offentlig høring.
Movia har i samarbejde med Brøndby og Hvidovre Kommuner samt Region Hovedstaden udarbejdet projektforslag til opgradering af infrastrukturen langs linje 500S mellem Brøndbyvester og Avedøre Holme. I denne forbindelse fremlægges det udarbejdede projektforslag til offentlig høring, inden at projektforslaget fremlægges til endelig politisk stillingtagen i efteråret 2021.

En opgradering af infrastrukturen på den pågældende delstrækning af linje 500S vil sikre en god opkobling fra Avedøre Holme gennem Brøndbyerne til Glostrup Station. Den forventede passagervækst på linje 500S vil ikke blot understøtte en god driftsøkonomi for den kommende letbane i Ring 3, men vil også bidrage til en effektiv kollektiv betjening af udviklingsområder, som f.eks. det kommende ”Holmene”
Grundlæggende handler projekt om at gøre det hurtigere og mere attraktivt at benytte den kollektive trafik, og om at omdanne linje 500S, så den lever op til Movias højklassede busprodukt, +Way, der stiller særlige krav til udformning af såvel stoppesteder som tracé.

Projektet arbejder på at forbedre fremkommeligheden for buslinje 500S igennem Brøndby og Hvidovre Kommune. Projektet har til formål at mindske transporttiden fra Avedøre Holme til Glostrup Station særligt i myldretiden og opgradere kvaliteten af den samlede rejseoplevelse inkl. forbedringer af byrummene omkring busstoppestederne Der er tre delprojekter i Hvidovre Kommune, som dækker over små signaltekniske ændringer til større anlægsprojekter. Særligt forholdene omkring rundkørslen og til- og frakørsel ved Amagermotorvejen er søgt inddraget i løsningerne. 

Se projektforslaget her: https://indd.adobe.com/view/bc582f51-9d12-4f1d-b43b-bc02e0558716 (Nyt vindue)
 
plus
exclamation Info om høringen
 • hear Høringstype
  Byggeri
 • daytime Høringsperiode
  28. juni 2021 til 28. juli 2021
 • calender Frist for høringssvar
  27. juli 2021
 • chat-answer Høringssvar
  Se alle (0)

Få nyt om høringer i din kommune direkte i din indbakke

chat-answer Skriv høringssvar

Dit høringssvar

HØRINGSSVAR VEDRØRENDE

Hvidovre Kommune fremlægger i offentlig høring et projektforslag der ved ombygning af infrastrukturen langs en del af buslinje 500S giver bedre fremkommelighed og kortere rejsetid mellem Brøndbyvester og Avedøre Holme. Buslinjen opgraderes til såkaldt ”+way-standard” og forbedringerne står efter planen klar i 2024.

chat-answer Oplysninger om dig
 
 
 
 
   
chat-answer Dit høringssvar
 
 

10 MB grænse. Tilladte typer: jpg, jpeg, gif, png, txt, doc, docx, xls, xlsx, pdf, ppt, pptx, pps,
message Godkend og send

Betingelser

Dit svar offentliggøres

Dit høringssvar kan ses på hjemmesiden, kort tid efter du trykker på [Indsend høringssvar]

Følgende oplysninger vises på denne hjemmeside:

 • Dit navn
 • Postnummer
 • By
 • Dit høringssvar
 • Eventuelle bilag

Følgende oplysninger offentliggøres ved politisk behandling af høringen:

 • Dit navn
 • Adresse
 • Postnummer
 • By
 • Høringssvar
 • Eventuelle bilag

Vi offentliggør dit høringssvar her på hjemmesiden, fordi det er en offentlig høring, hvor høringssvar under alle omstændigheder er omfattet af retten til aktindsigt og offentliggøres i forbindelse med den politiske behandling. Samtidig kan dit høringssvar have interesse for andre end dig og når vi offentliggør høringssvarene bliver det lettere for dig og andre interesserede at følge med i indkomne høringssvar tidligt i processen.

Personlige oplysninger

Da dit høringssvar offentliggøres, opfordrer vi til, at du tænker over hvilke personlige oplysninger, du skriver i dit høringssvar, og at dit høringssvar ikke indeholder følsomme personlige oplysninger fx om helbredsmæssige forhold eller cpr-nummer.

Hvis dit svar kræver, at du beskriver følsomme personlige forhold - fx om helbredsmæssige forhold - som du ikke vil have offentliggjort, så kontakt den forvaltning, der er afsender på den konkrete høring, for at høre hvordan du skal indsende dit høringssvar.

Hvidovre Kommune registrerer og bruger de oplysninger, du giver os i forbindelse med din henvendelse. Vi bruger oplysningerne for bedre at kunne besvare din henvendelse. Hvidovre Kommune er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, du sender til os.