Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Butikker i området ved Bymidten går sammen for at løfte deres nærområde

Hvidovre Kommune har sammen med organisationen BIDdanmark inviteret butikker og andre aktører fra området omkring Bymidten til at være med til at løfte handelslivet.
17. november 2020

For at skubbe mere gang i handelslivet i nærområdet omkring Bymidten (Bredalsparken og Hvidovrevej) har Hvidovre Kommune allieret sig med organisationen BiDdanmark. Sammen med butikkerne i området vil kommunen og BiDdanmark styrke samarbejdet i området omkring Bymidten og gøre det endnu mere attraktivt med et levende butiksliv, aktiviteter og et hyggeligt lokalmiljø.

BiDdanmark arbejder ud for begrebet ’Business Improvement District’ og har stor erfaring med udvikling af danske byer. Byudvikling er nødvendig for fremtidens lokalområder i storbyerne. Formålet med et BID-samarbejde er at give flest mulige interessenter i et lokalområde et mødested, hvor alle deltager på lige fod og er sammen om at styrke netop deres område. Når ovenstående er til stede, sker der hurtigt ting i området via en fælles indsats. Mange idéer kommer frem, og der bliver truffet fælles beslutninger, der er med til at løfte området.

”Vi sætter fokus på området omkring Bymidten, fordi det er et område, som betyder meget for mange beboere i lokalområdet. BiDdanmark har erfaring med at styrke det lokale by- og handelsliv i afgrænsede bydele, og deres erfaring kan vi få glæde af. Butikkerne har også bakket godt op om det nye initiativ, og flere af dem har netop deltaget i et introduktionsmøde, hvor vi i fællesskab har talt om, hvordan vi får løftet området,” siger borgmester Helle Adelborg.

BID faciliterer møderne der holdes 2,5timer en gang om måneden. For yderligere information kan erhvervskonsulent Karen Brehm Sørensen kontaktes på kas@hvidovre.dk.