Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Find svar på dine spørgsmål på Virksomhedsguiden

27. august 2020

Der er mange forskellige emner, man som leder eller ejer af en virksomhed skal holde sig opdateret omkring. På Virksomhedsguiden.dk kan man få et godt overblik over vejledninger og informationer om opstart, drift og udvikling af virksomheder.

Virksomhedsguiden giver indblik i de mest relevante virksomhedsrettede love og regler og vejleder om forretningsudvikling. Samtidig giver Virksomhedsguiden overblik over de tilbud, der udbydes på tværs af den offentlige erhvervsfremmeindsats – lige fra den lokale erhvervsservice i kommunerne til statens ordninger.

Det er Erhvervsstyrelsen, der er ansvarlig for Virksomhedsguiden, som især henvender sig til iværksættere og små og mellemstore virksomheder. Udviklingen af Virksomhedsguiden sker i tæt samarbejde med kommuner, myndigheder, virksomheder samt de projekter og programmer, der er i erhvervsfremmesystemet.

Find Virksomhedsguiden her