Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hilsen fra Helle Adelborg

Hvidovre Kommunes borgmester Helle Adelborg fortæller her om, hvad der fylder i øjeblikket på erhvervsområdet i Hvidovre.
25. juni 2019

Sommerferien kalder lige om lidt for rigtig mange af os. Forhåbentlig kan I også holde ferie, selvom I har en virksomhed, der skal drives. 

I Hvidovre Kommune har udviklingen af rammerne for erhvervslivet fyldt meget her i det første halvår af 2019. Det er lige knap et halvt år siden, at vi lancerede visionen om Holmene. Det var første gang, vi fortalte omverdenen om vores vision om at skabe Nordeuropas grønneste, mest innovative og største erhvervsområde.

Sidenhen har vi drøftet Holmene med rigtig mange forskellige aktører. Både virksomheder fra vores egen kommune – rigtig mange af jer har udtrykt stor interesse for Holmene - men også interesseorganisationer, forskere fra de store universiteter i Danmark og mange andre har vi været i dialog med om Holmene. Alt sammen har været med til at give os ny viden og ideer til, hvordan vi kan udvikle Holmene. For det er indtil videre en vision – en ambitiøs en af slagsen – men der er stadig mulighed for at forme den, så den bliver så ideel som mulig.

Der er også andre væsentlige emner på den erhvervspolitiske dagsorden. I sidste uge afholdt Hvidovre Kommune et dialogmøde med virksomhederne på Avedøre Holme om den kommende lokalplan på det nuværende Avedøre Holme. Input fra jer virksomheder er altid noget, som vi sætter pris på, og de bemærkninger, som kom frem på mødet, og som I efterfølgende sender til os, vil blive taget med i vores videre arbejde med lokalplanen.

Vi har også været i dialog med mange af jer virksomheder om vores kommende erhvervs- og vækststrategi, der skal gælde fra januar 2020. I er kommet med flere gode inputs, og det er noget, vi sætter stor pris på.

Endelig vil jeg gøre jer opmærksom på, at vi i samarbejde med det nye Copenhagen Business Hub (Erhvervshus Hovedstaden) tilbyder ydelser, som kan være med til at styrke jer på forskellige fronter. Løbende vil vi fortælle jer om disse tilbud, og i denne udgave af Erhvervsnyt kan I læse om et tilbud om gratis økonomitjek, som Copenhagen Business Hub tilbyder.

Jeg vil ønske jer alle jer en rigtig god sommer, og jeg glæder mig til vi ses til nogle af Hvidovre Kommune erhvervsaktiviteter til efteråret.

Med venlig hilsen
Helle Adelborg, borgmester i Hvidovre Kommune.