Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

hip

28. marts 2019

PRIORITER, FÅ FOKUS, MOTIVATION OG NÅ DINE MÅL
Hvordan får du din ide omsat til handling? Hvilke aktiviteter skal du sætte i gang først for at få resultater, hvordan får du det rigtige fokus og hvad er fokus? Hvordan holder du dig motiveret under hele processen? 

 

 

Denne workshop giver dig indsigt i, hvordan du prioriterer, holder dig fokuseret og motiveret. Du er mest motiveret når det du gør, giver mening for dig. Du er mest fokuseret når dine mål for dine opgaver er tydelige. Det kræver at du prioriterer dine opgaver og løser dem efter den prioriterede rækkefølge, der giver resultaterne.

 

Workshoppen kommer rundt om:

  • Hvordan du får alle dine aktiviteter og gøremål til at give dig mening, så du bevarer motivationen.

  • Prioritering af dine opgaver så du kan holde det fokus, som bringer dig fremad

  • Fokus og motivation - hvordan du kan få modet til at gribe de muligheder du møder

  • Hvordan du sætter initiativer i gang, som giver dig helt nye muligheder

 

Efter workshoppen har du fornyet energi, overblik og fokus. Du vil være i stand til at stille dig selv de spørgsmål, som giver dig evnen til at prioritere dine opgaver, din tid og holde dit fokus, så hvert skridt driver dig tættere på målet.

På workshoppen arbejder vi med simple redskaber og øvelser, der giver dig en indsigt i hvad du gør, som virker og hvad du skal laves om. Du får redskaber med hjem, der vil hjælpe dig holde dit fokus og som vil give dig nye muligheder som du kan bruge og dermed nye resultater.

Målgruppe

Workshoppen er for alle iværksættere der vil lære at arbejde mere fokuseret og målrettet.