Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Kom til Erhvervsforum: Få gode ideer til at styrke dine salgsindsatser

Erhvervsforum Hvidovre inviterer til møde 19. marts, hvor temaet er salg.
12. marts 2019

Salg fylder meget i de fleste virksomheder. I et marked med mange nye salgskanaler og innovative markedsføringsmetoder sælger dine produkter ikke sig selv, så hvad skal der til for, at kunderne netop køber dine produkter eller ydelser?

Det kan du få inspiration til på Erhvervsforum Hvidovre, der holder møde 19. marts klokken 15.30 til 17.30.

På mødet kan du blandt andet møde Morten Krogh, der er direktør i Kellmann Reklame, der har til huse på Avedøre Holme. Han vil dele ud af virksomhedens succesfulde erfaringer med at prioritere salg og samtidig have fokus på at udvikle salgskanalerne i takt med teknologiens udvikling. Han har et gyldent mantra, som han prædiker til sine medarbejdere.
”Reaktionstiden og svartiden fra mail til handling er altafgørende, og det er noget, jeg siger dagligt til mine medarbejdere,” siger Morten Krogh, der også vil give de fremmødte til Erhvervsforum et par anvendelige tips til det digitale salg.

”Meget salg starter på nettet, og derfor vil jeg fortælle om, hvordan vi i Kellmann Reklame bruger SEO og Adwords, og hvorfor det er vigtigt,” siger Morten Krogh.

Netop disse to begreber kan virke som fremmedord, som kan være svære at sætte sig ind i, men Morten Krogh lover at komme med konkrete eksempler fra hverdagen på, hvordan man med relativt små manøvrer kan få gavn af at benytte SEO og Adwords.

Til mødet i Erhvervsforum kan du også møde Miriam Arcerito fra Nordlund Vingård og få hendes erfaringer med, hvad der fungerer og ikke fungerer i kampen om at slå igennem som dansk økologisk vinbonde.

Du kan også få indsigt i, hvordan Erhvervshus Hovedstaden kan hjælpe virksomheder med sparring til målrettet markedsføring og salg.

Efter mødet er der mulighed for at se udstillingen 'Familien på hjul - året bil 1969-2019' med privat rundvisning af Anja Olsen, Museumschef, Forstadsmuseet.

FAKTA

Sted: Bataillionen Café & Kulturhus, Alarmpladsen 2, 2650 Hvidovre

Tid: Tirsdag den 19. marts 2019 kl. 15.30-17.30. Dørene åbnes kl. 15.00. Vi starter præcis kl. 15.30 og slutter kl. 17.30. Der bliver serveret kaffe og kage.

Tilmelding: Læs programmet og tilmeld dig via hvidovre.dk/erhvervsforum senest den 15. marts 2019. Erhvervsforum Hvidovre er for virksomheder med op til 20 ansatte, og det er gratis at deltage.
For spørgsmål eller yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Louise Bang-Berthelsen på zlb@hvidovre.dk eller tlf. 2534 2361.