Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Få gode råd til dansk-tysk samhandel hos DACHSER på Avedøre Holme

30. oktober 2018

Vil du have viden og erfaringer omkring den dansk-tyske samhandel? Logistik-virksomheden DACHSER Denmark og Skandinavisk Erhvervsforening inviterer den 9. november til et interessant arrangement som finder sted kl. 14-17 hos DACHSER på Avedøre Holme.

Formålet er formidle erfaringer og viden om det tyske marked og erfaringer omkring de udfordringer man har, både som dansk virksomhed, der har interesse i det tyske marked, men også at give danske firmaer viden om, hvad tyske firmaer gør sig af tanker, når de retter fokus imod Norden.

Peter Hut, General Manager hos European Logistics Hvidovre hos DACHSER Denmark, hilser velkommen og præsenterer eftermiddagens oplægsholdere, som fx Markus Bürger, manager hos Anrin GmbH fra den tyske by Anröchte.

Han fortæller om hans erfaringer på det skandinaviske marked og giver nogle praktiske eksempler. For næsten to år siden havde Anrin oprettet et ApS i Danmark og en filial i Sverige, hvor de har to medarbejdere og et lager. Det næste skridt ville være at opbygge det danske marked med egne medarbejdere allerede i år.

DACHSER vil også præsentere én af deres danske kunder som referent. Fra Hvidovre Kommune deltager en repræsentant fra erhvervsafdelingen. Arrangementet bliver modereret af formanden for den Skandinaviske Erhvervsforening, Dr. Carl Fredin, og afsluttes af en paneldiskussion.

Tilmelding kan ske ved at sende en mail til adressen; international@hannover.ihk.de