Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Lokale virksomheder møder Hvidovres ældste folkeskoleelever til ’Mød en virksomhed’


Virksomheder og arbejdspladser, som i fremtiden får mangel på arbejdskraft, deltager i ’Mød en virksomhed’ onsdag 14. november.
24. september 2018

For fjerde år i træk er der til 14. november ’Mød en virksomhed’ i Kometen (tidl. Medborgersalen). Hvidovre Kommune arrangerer messen sammen med kommunens UU-vejledere og med stor opbakning fra det lokale erhvervsliv. 
Fokus er på erhvervsuddannelser og andre uddannelser og erhverv, som har mangel på arbejdskraft.

Messen er etableret for, at elever i Hvidovres ældste folkeskoleklasser og deres forældre kan møde op mod 25 lokale virksomheder/arbejdspladser. Virksomhederne stiller op med lærlinge, elever og medarbejdere, som vil fortælle om deres uddannelser og jobtyper.

Hvidovres borgmester Helle Adelborg er rigtig glad for den store opbakning fra erhvervslivet.
”Mød en virksomhed’ er på få år blevet en fast tradition og et vigtigt tilbud til vores skoleelever og deres forældre, og det er vi meget stolte af. Vi møder hvert år en imponerende opbakning fra virksomhederne til at deltage i messen, og det er fantastisk at se, hvilket engagement virksomhederne og deres elever og lærlinge byder ind med,” siger borgmester Helle Adelborg.

Mød en virksomhed finder sted onsdag 14. november fra klokken 16 til 18 i Kometen, Hvidovrevej 280.

Læs mere om Mød en virksomhed her