Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Gratis information og digitalt indblik for iværksættere


I begyndelsen af oktober er der to workshops for iværksættere i Hvidovre, der sætter fokus på digital strategi.
24. september 2018
Er du iværksætter, er der meget godt at komme efter i Hvidovre i dette efterår. Allerede 2. oktober går den første af to workshops om digital markedsføring i gang og workshoppen fortsætter 10. oktober. 

På de to workshops får du et overblik over, hvad digital markedsføring er. Du bliver introduceret til, hvordan du sikrer din virksomheds digitale tilstedeværelse og arbejder strategisk med din hjemmeside og annoncering. Derudover du får mulighed for at afprøve en række værktøjer i praksis - eksempelvis Google My Business, Facebook for Business og Google Analytics. 

De to workshops hænger sammen, så det er ikke muligt kun at deltage i en af dem. Begge workshops foregår i Bibliotekscafeen på Hvidovrevej 280.
Foruden de to workshops er der i dette efterår også en iværksætterintro, som er specielt rettet mod de iværksættere, der har brug for en all-round intro til livet som selvstændig. På ca. 3,5 timer kommer man rundt om, hvordan man går fra god idé til god forretningsidé. Man får her masser af viden om, hvordan man udvikler sin idé, virksomhedsformer, skat, moms, hvordan man finder sine første kunder og hvem, der kan hjælpe dig videre. Den foregår 29. november klokken 15.30 i Bibliotekscafeen på Hvidovrevej 280.

Det er gratis at deltage i iværksætterarrangementerne, hvis man er iværksætter med bopæl i Hvidovre Kommune.

Fakta om efterårets iværksættertilbud i Hvidovre:
Digital Markedsføring del 1: 2. oktober, klokken 16.30 til 19. Bibliotekscafeen, Hvidovrevej 280.
Digital Markedsføring del 2: 10. oktober, klokken 16.30 til 19. Bibliotekscafeen, Hvidovrevej 280
Iværksætterintro – fra idé til forretning: 29. november, klokke 15.30 til 18.30. Bibliotekscafeen, Hvidovrevej 280.
Læs mere om Hvidovre Kommunens iværksættertilbud her