Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Årets nytårsraket uddelt ved velbesøgt nytårskur


Cocktailvirksomheden Nohrlund modtog årets nytårsraket, som blev uddelt ved Hvidovre Kommunes nytårskur, hvor repræsentanter fra Hvidovres erhvervsliv og Hvidovre Kommunes samarbejdspartnere deltog
10. januar 2018

Repræsentanter fra Hvidovres erhvervsliv og lokale og regionale myndigheder som politi og beredskab var med, da Hvidovre Kommune tirsdag eftermiddag inviterede til nytårskur på Hvidovre Rådhus. Det var fjerde år i træk, at Hvidovre Kommune er vært for en nytårskur, og det blev til et par hyggelige timer med taler, underholdning, udveksling af visitkort, lidt godt til ganen og ikke mindst uddeling af Nytårsraketten.

Traditionen tro fortalte borgmester Helle Adelborg om det seneste år i Hvidovre Kommune, ligesom hun kiggede frem mod de nye spændende opgaver, der venter i 2018. 
Formanden for Folketingets Erhvervs, Vækst, og Eksportudvalg, Morten Bødskov, var inviteret til nytårskuren for at fortælle mere om, hvordan han ser på erhvervsudviklingen i Hvidovre og i den øvrige hovedstadsregion.

Han fortalte blandt andet, at han så frem til at følge udvidelsesarbejdet med Avedøre Holme. 
”Avedøre Holme kan blive Vestegnens Manhattan med masser af nye arbejdspladser,” lød det fra Morten Bødskov.
Efter talerne tog poetry slammeren Katrine Volsing gæsterne med på en Hvidovre-rejse, hvor hun med velvalgte ord fik fortalt, hvad der er kendetegnende for Hvidovre.

Endelig blev årets Nytårsraket uddelt. Nytårsraketten bliver hvert år uddelt til en virksomhed i Hvidovre, som har gjort sig særligt bemærket og har gjort en ekstraordinær indsats i det forgangne år. Det er Erhvervskontaktudvalget i Hvidovre, som indstiller og udvælger, hvem der skal modtage Nytårsraketten.
I år gik prisen til cocktailvirksomheden Nohrlund, som i sommer åbnede en cocktailfabrik på Avedøre Holme. Herfra kan de producere 1700 cocktails i timen. Virksomhedens varemærke er økologi og alle bær og øvrige ingredienser, de bruger i deres cocktails, er økologiske. Nohrlund har på kort tid markeret sig stærkt på det danske marked, og virksomheden har derfor også planer om at eksportere sine cocktails til Sverige, Norge og Tyskland. 
Hvidovres borgmester Helle Adelborg var fuld af rosende ord overfor den unge virksomhed, da hun overrakte Nytårsraketten til de to ejere Søren Aamand og Anders Houmann.

”I er en virksomhed, der på kort tid har markeret jer positivt. Det har I gjort med en innovativ tilgang, og jeres succes i Danmark har gjort, at I nu også kigger på, hvordan I kan eksportere jeres forretningsidé til udlandet. 
Vi er glade for at have en virksomhed som jer i kommunen, og det er fuldt fortjent, at I modtager Årets Nytårsraket 2017,” lød det blandt andet fra Helle Adelborg.