Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Workshops for iværksættere i Hvidovre

Allerede 21. marts finder den første workshops til iværksættere sted. Senere i foråret følger to andre
26. januar 2018

Foråret byder på flere spændende workshops for iværksættere.

21. marts: Sæt prisen rigtigt 
   
Hvad skal dit produkt eller din service koste? Det er et spørgsmål, de fleste iværksættere bokser med. Denne workshop giver dig den viden.

3. maj: På forkant med salget 
Hvordan styrer du salget og sikrer et stabilt kundeflow? Salg tager tid, og det kræver en fokuseret indsats at bevare overblikket og gøre de rigtige ting. Med denne workshop vil vi hjælpe dig med at blive skarp på, hvad du skal gøre.

13. juni: Få succes som iværksætter  
Hvordan maksimerer du din tid, din arbejdsindsats og din vækst? Det kræver mod, overblik og handlekraft! Succes som iværksætter forudsætter, at du mestrer både mentale og faglige redskaber - workshoppen giver dig indsigt i muligheder, metoder og redskaber.

Læs mere om de enkelte workshops her

Læs mere om Hvidovre Kommunes generelle tilbud til iværksættere her