Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Kort nyt fra erhvervsområdet i Hvidovre Kommune

29. august 2017

Elvarebiler på dagsordenen

Kan du som håndværksvirksomhed spare penge ved at køre elvarebil? Det spørgsmål kan du får svar på, når Hvidovre Kommune og Gate 21 inviterer kommunens håndværksvirksomheder til at høre om økonomi og erfaringer med elvarebiler.
Mødet bliver holdt hos KLS Pureprint på Avedøre Holme, der i dag udelukkende benytter elbiler. Her vil kommerciel direktør hos KLS Pureprint, Kasper Larsen, fortælle om KLS’ erfaringer med el-varebiler, og du vil få mulighed for se nærmere på både KLS’ og Citylogostiks elvarebiler.

Du kan også høre Knud Boesgaard, projektleder for elbiler til erhverv i Region Hovedstaden, fortælle om andre virksomheders erfaringer, konkrete besparelsesmuligheder og tilskud. Og så kan du få beregnet, hvad din virksomhed vil kunne spare ved at skifte til elvarebiler. 
”Hør hvordan elvarebiler kan betale sig” tirsdag den 26. september kl. 15.30-17.00 hos KLS Pureprint, Jernholmen 42A. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Du kan tilmelde dig her senest den 22. september 2017.

Næste års Holmestafet

Firmastafetten på Avedøre Holme satte deltagerrekord i år med 600 aktive deltagere. Holmestafetten har nu været afholdt 15 gange og opbakningen fra virksomhederne er vokset. Datoen for næste års Holmestafet er allerede på plads, og det bliver den 8. maj 2018, at Hvidovre Atletik og Motion og Hvidovre Kommune igen inviterer til Holmestafet.