Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hilsen fra borgmester Helle Adelborg

16. december 2016
Julen og nytåret nærmer sig, og derfor siger vi snart farvel til 2016, som på erhvervsområdet har været et spændende år i Hvidovre Kommune.
Det er rart at opleve, at så mange virksomheder bakker op om de arrangementer, som Hvidovre Kommune inviterer til på erhvervsområdet. Om det er Erhvervsforum, Erhvervsklubben, Håndværkermøde, Holmestafetten eller Mød en virksomhed, så er der altid stor opbakning fra vores lokale erhvervsliv.
Når jeg deltager i disse arrangementer, får jeg en god mulighed for at møde jer virksomheder, som fortæller lidt mere om dagligdagen set ude fra jeres stol. Det er vigtigt for kommunen, at vi kan indgå i en god dialog og sammen arbejde på at gøre Hvidovre til en god erhvervskommune.
Det kommende år kommer der også til at ske en masse på erhvervsområdet.

Her fra 1. januar 2017 afskaffer Hvidovre Kommune byggesagsgebyrerne for både virksomheder og borgere. Det sker som led i efterårets budgetaftale, da vi gerne vil gøre det lettere for vores virksomheder at udvide deres forretning her i Hvidovre. Det kommer til at betyde, at arbejdsgangen bliver lidt lettere og samtidig får virksomheder, der skal udvide eller bygge om, lidt flere penge at bruge på selve byggearbejdet. 
   
Så har vi også for nylig sat i gang i en større undersøgelse, som skal kortlægge muligheden for at udvide Avedøre Holme med op mod 3.200.000 kvadratmeter.
Vi vil det næste halve år undersøge forhold blandt andet omkring trafik og miljøforhold og til sommer ved vi mere om, projektet kan realiseres.
Til slut vil jeg blot ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår – jeg glæder mig til, at vi ses i 2017.