Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Internationalt fokus på Hvidovre

Scan Magazine og Financial Times har fokus på henholdsvis Hvidovre og Greater Copenhagen, som Hvidovre er en del af
22. februar 2016

Det internationale spotlys er rettet mod Hvidovre Kommune. I nyeste nummer af magasinet Scan Magazine, der bliver læst af flypassagerer på blandt andet British Airways flyafgange i Norden, er Avedøre Holme portrætteret. Her fortæller Bombardier Danmarks direktør Peter Sonne om områdets kvaliteter.

Financial Times har netop kåret Greater Copenhagen, som Hvidovre er en del af, til Europas bedste erhvervsområde. Greater Copenhagen er ifølge den internationale finansavis Europas bedste til at tiltrække nye investeringer og virksomheder til.
Det internationale erhvervsliv har også fået øjnene op for Hvidovre. Der er mere end 40 udenlandske virksomheder i kommunen, og især store globale spillere har deres danske hovedsæde på Avedøre Holme.

Læs artiklen fra Scan Magazine her (pdf åbnes i et nyt vindue)

Læs pressemeddelelse om Financial Times' kåring af Greater Copenhagen og Hvidovre her